سیزدهمین جلسه کارگروه بررسی جذب مدرسین حق التدرس واحد تهران غرب برگزار شد

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۴۲۹۱

به گزارش روابط عمومی واحد، جلسه کارگروه بررسی جذب مدرسین حق التدریس واحدتهران غرب با حضور دکتر گیوریان، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، خانم دکتر عالیه نوری، مدیرگروه معارف ، دکتر مقیمی، عضو هیأت علمی، علیرضا باقری، رئیس گزینش واحد، در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر گیوریان با بیان اینکه استادان نقش کلیدی و تأثیرگذاری بر رشد و پرورش دانشجویان دارند اظهارداشت: اعضای کارگروه با بررسی ملاک‌های شرایط عمومی، اعتقادی، سیاسی، اخلاقی و رفتاری افراد شایسته را به جامعه علمی معرفی می‌کنند.

وی افزود: یکی از مشخصات بارز مدرسان داشتن روحیه خلاقیت، نوآوری، گسترش و ترویج آن بین نسل دانشجو است که در جلسات مصاحبه با بررسی علاقه‌مندی فرد به تدریس، فن بیان و انتقال مفاهیم مدرس ارزیابی و در صورت احراز آن توسط اعضای کارگروه فرد متقاضی به محیط تدریس وارد می‌شود.

تاکنون 13 جلسه کارگروه تشکیل و با حدود 110 نفر از متقاضیان جلسه برگزار گردیده است.