نخستین هم‌اندیشی هنرهای مردمی

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۲۹۵

نخستین هم‌اندیشی هنرهای مردمی در روز چهارشنبه شانزدهم بهمن ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محل دانشگاه استاد فرشچیان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، واحد هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان، نخستین هم اندیشی هنرهای مردمی با مشارکت انجمن انسان شناسی ایران، انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران و موسسه انسان شناسی و فرهنگ و با سخنرانی دکتر ناصر فکوهی، دکتر مهرداد عربستانی، دکتر حسین میرزایی و دکتر جبار رحمانی در بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محل دانشگاه استاد فرشچیان، واقع در تهران، خیابان انقلاب، خیابان ۱۲ فروردین، خیابان شهید وحید نظری، نبش جاوید یکم، شماره ۹۷ بر قرار خواهد بود.

از کلیه پژوهشگران، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای مردمی جهت حضور دعوت به عمل می‌آید.