ششمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۳۰۴

به گزارش روابط عمومی واحد، ششمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  تهران غرب  با حضور دکتر پیشگر معاون دانشجویی – فرهنگی، دکتر حیدری، معاون اداری مالی، حجت‌الاسلام محمدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی در واحد تهران غرب، خانم دکتر لشکری زاده، مدیر کل حوزه ریاست، خانم دکتر زارع، دبیر شورای هم اندیشی، ابراهیم صادقی گلرودباری، مسئول بسیج اساتید و اعضای شورای فرهنگی در اتاق جلسات ساختمان ستادی  برگزار شد.

در این نشست  اعضای شورای فرهنگی با بیان نظرات و دیدگاههای خود پیرامون دستور کار جلسه،  شامل بخشنامه امر به معروف و نهی از منکر، برنامه­ های روز زن.  برگزاری اردوی کهف الشهداء، برگزاری اردوی راهیان نور ، برگزاری تفسیر قرآن کریم در هر دانشکده برای دانشجویان، استادان، کارکنان و سایر موارد بود، به بحث و تبادل نظر پرداختند و نقطه نظرات و پشنهاد های خود را مطرح کردند.