برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۳۱۱

به گزارش روابط عمومی واحد، همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی با عنوان «چهل و یک سال افتخار و بالندگی» از روزدوشنبه مورخ 1398/11/14 با حضور جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان در دانشکده علوم انسانی واحد تهران غرب آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج کارکنان واحد برگزار شد پوستر هایی از حاکمیت اسلام برپایه ولایت فقیه، پاسخ به سوالات اینکه چرا انقلاب کردیم، دستاوردهای انقلاب اسلامی، ایجاد وتقویت محور مقاومت اسلامی، قراردادهای ننگین، بازسازی اقتصاد تک محصولی و تحقیر آمریکا و ... در معرض دید استادان، دانشجویان و کارکنان قرار گرفت.