فراخوان مسابقه عکس در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۹ کد : ۴۳۱۵

معاونت فرهنگی و دانشجویی – دفتر فرهنگ اسلامی واحد تهران غرب برگزار می کند:

مسابقه بهترین عکس از راهپیمایی 22 بهمن

دهه فجر یاد آور خروش  مقدس  ملت غیور ایران بر علیه ظلم و ستم و طاغوت زمان و خلق حماسه ی ماندگار و ایجاد انقلاب و تحولی عظیم در نظام فکری حاکم بر دنیا بود که به رهبری معمار عظیم آن یعنی خمینی کبیر ( ره) در تاریخ ثبت شد.

اکنون که در آستانه یوم اله 22 بهمن قرار گرفته ایم، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب همراه با مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه آماده می شویم که یکبار دیگر با حضور حماسی و بی نظیر خود تحت هدایت های رهبر فرزانه انقلاب یاد و خاطره سلحشوری، فداکاری و ایثار گری فرزندان این مرز و بوم را زنده نگه داشته و با آرمان های امام راحل و شهدای عظیم الشان خود، تجدید عهد و پیمان نمائیم. به همین مناسبت  و به منظور ثبت این حماسه عظیم در تاریخ، معاونت فرهنگی و دانشجویی- دفتر فرهنگ اسلامی، مسابقه بهترین عکس با موضوعات ذیل در روز 22 بهمن برگزار و به نفرات برتر هدایای ارزنده ای اهداء می نماید.

بهترین عکس از را هپیمایی 22 بهمن با عناوین: کودکان و 22 بهمن، جوانان و 22 بهمن، مردم و دانشگاهیان و 22 بهمن و ...

زمان ارسال آثار : از 1398/11/22 لغایت پایان بهمن ماه سال جاری

مکان تحویل آثار: دفاتر فرهنگ اسلامی  واحد  تهران غرب