فراخوان مسابقه اذان و دعا ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۳۱۹

معاونت فرهنگی دانشجویی –  ستاد اقامه نماز با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می کند.

فراخوان مسابقه دعا و اذان

به منظور شناخت استعدادهای برتر و در راستای اهمیت بخشی به فریضه اذان و دعای زنده در حین نماز جماعت، ستاد اقامه نماز واحد تهران غرب اقدام به برگزاری مسابقه دعا و اذان برتر کرده است.

بر همین اساس موذنان و دعاخوانان ممتاز (دانشجو، استاد و کارمند) می توانند نمونه ای از دعا و اذان خود را ضبط و در قالب CD به دفاتر فرهنگی در هر دانشکده ارسال نمایند.

پس از اتمام مهلت ارسال، آثار رسیده مورد ارزیابی قرار میگیرد و از مجریان اثرهایی که حائز نصاب شوند، ضمن اهداء هدیه مناسب، به نحو مقتضی از وجودشان استفاده خواهد شد.

درج مشخصات دعاخوان و موذن شامل نام و نام خوانوادگی، شماره تماس  به همراه اثر ارسالی ضروری است.

در دعا قرائت یک قطعه حداکثر۵ دقیقه ای از دعاهای ماثور به انتخاب خود دعاخوانان و در اذان اجرای کل آن مدنظر می باشد.