برگزاری جلسه پیشگیری و اطلاع رسانی ویروس کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۳۵۹

به گزارش روابط عمومی واحد جلسه اضطراری  با رویکرد اطلاع رسانی و  پیشگیری از ویروس کرونا با حضور  خانم دکتر داداندیش، ریاست واحد تهران غرب، دکتر پیشگر، معاون فرهنگی -دانشجویی، دکتر حیدری، معاون اداری-مالی، کاظمی نسب، رئیس اداره روابط عمومی برگزار شد.
دکتر داداندیش با تأکید بر رعایت بهداشت فردی اظهار کرد: شست و شوی صحیح دست‌ها، خودداری از دست دادن و دیده بوسی با افراد مبتلا به بیماری تنفسی، عدم حضور در اماکن تجمعی در صورت ابتلا شدن به بیماری حاد تنفسی از نکات بسیار مهم در پیشگیری از ویروس کرونا است.
بر اساس این گزارش اطلاع رسانی وارسال پیامک ، ضد عفونی مستمر نرده ها ی پله ها، کلید های اسانسور،دستگیره برخی دربها،کی بورد سایت های کامپیوتر، نظارت کامل بر پر بودن صابونهای دستشویی ها، آموزش به خدمات ومسئول بوفه، استفاده از دستگاه پز ...خرید ونصب مواد ضد عفونی در برخی فضاها، از تصمیمات اخذ شده دراین جلسه بود.
گفتنی است در خصوص پیشنهاد عدم حضور افراد بیمار در دانشگاه که علائم بیماری مانند تب یا سرفه دارند، مقرر شد پس از کسب تکلیف از مراجع  ذیصلاح و طبق مقررات تصمیم و گیری و اطلاع رسانی شود.