اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه در ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۲ کد : ۴۳۸۸

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، پس از ابلاغ بخشنامه شورای سلامت دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا به تمام واحدهای دانشگاهی، اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا در چند مرحله در واحد تهران غرب انجام شد.

گفتنی است در همین راستا ضد عفونی کردن تمام قسمتهای اداری، ستادی، دانشکده ها، سرویسهای بهداشتی و ... در دومرحله ی کلی صورت پذیرفت که در هر دو مرحله دکتر داداندیش، ریاست واحد و دکتر حیدری، معاون اداری مالی از روند انجام کار بازدید کردند.

داداندیش در این بازدیدها تاکید داشت ضدعفونی ساعتی باید در دستور کار واحد قرار گیرد.

همچنین بنرهای اطلاع رسانی مربوط به نکات آموزشی و پیشگیرانه وزرات بهداشت در خصوص ویروس کرونا در کلیه فضاهای واحد نصب گردیده است.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب کرونا اقدامات پیشگیرانه دانشگاه آزاد اسلامی