اطلاعیه شماره ۲ درخصوص نحوه مراجعه دانشجویان دربازه تعطیلات مرتبط با کرونا ویروس

۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۴ کد : ۴۳۹۵

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:
با توجه به تعطیلات ناشی از پیشگیری شیوع بیماری کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به منظور حفظ حقوق دانشجویان گرامی اقدام به برگزاری کلاسهای مجازی و ارسال فایلهای آموزشی در سامانه سیدا نموده است.
در همین راستا جهت رفاه حال دانشجویان و برطرف نمودن مشکلات ایشان، دانشکده ها نسبت به برخی موارد براساس جدول ذیل پاسخگوی شما دانشجویان عزیز می باشد.
به منظور حفظ سلامت شما عزیزان و خودداری از تردد غیرضروری خواهشمند است قبل از مراجعه با تلفنهای مندرج در جدول تماس و پس از هماهنگی اقدام نمایند. شایان ذکر است از پذیرفتن دانشجویان که قبلا هماهنگ نکرده باشند جلوگیری خواهد شد.
*صدور گواهی اشتغال به تحصیل و خروج از کشور همچنان تا روز چهارشنبه هفته جاری از ساعت ۹ تا ۱۵ نیاز به هماهنگی تلفنی ندارد و در ساختمان ستادی صورت خواهد پذیرفت.
(آدرس ساختمان ستادی:شهرک قدس ( شهرک غرب)، بلوار فرحزادی، بلوار دادمان، خیابان درختی، کوچه ثقفی، پلاک ۱۶، ساختمان ستادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب)

اداره روابط عمومی واحد تهران غرب