آموزش کلاس های مجازی واحد الکترونیکی در سال ۹۸ - راهنمای دانشجویان

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۲ کد : ۴۴۰۴

دانشجوی گرامی؛

جهت اتصال به کلاس‌های آموزش مجازی ارائه شده از سوی واحد الکترونیکی در نیمسال دوم سال ۹۸، تمامی مراحل را با دقت انجام دهید.

تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد

برای اتصال به کلاس‌ها از طریق موبایل و تبلت بر روی آیکون زیر کلیک کنید:

اتصال به کلاس‌های مجازی توسط کامپیوتر:

بخش اول: پیش نیازهای نرم افزاری سیستم

۱- سیستم عامل ویندوز ۷ و یا بالاتر و نصب تمامی درایورها از جمله درایور کارت صدا

۲- نصب مجموعه نرم افزارهای آفیس (از جمله word و PowerPoint)

۳- نصب نرم افزاری برای مشاهده فایل‌های PDF : در صورتی که فایل‌های PDF برای شما قابل مشاهده نیستند نرم افزار معرفی شده زیر را دریافت و نصب نمائید:

دانلود نرم افزار Fox it Reader برای مشاهده فایل‌های PDF

4- نصب مرورگر فایرفاکس نسخه ۶۹ و یا بالاتر (برای دانلود فایرفاکس ۶۹ کلیک کنید)

۵- نصب برنامه Adobe Connect add in (برای دانلود برنامه مذکور کلیک کنید)

۶- نصب جدیدترین نسخه از فلش پلیر (برای دانلود فلش پلیر ۳۲ کلیک کنید)

توجه داشته باشید قبل از نصب فلش پلیر، مرورگر فایرفاکس را به طور کامل ببندید

۷- کیبورد فارسی + آموزش برای تایپ فارسی و بدون مشکل در چت کلاس آنلاین (برای دانلود کیبورد فارسی کلیک کنید)

۸- نصب نرم افزار Java Runtime (برای دانلود جاوا ران تایم کلیک کنید)

۹- نصب نرم افزار Any Desk برای رفع مشکل در مواقع اضطراری (برای دانلود Any Desk کلیک کنید)

بخش دوم: پیش نیازهای سخت افزاری سیستم

۱- میکروفن یا هدست یا هندزفری موبایل برای صحبت در کلاس (اختیاری می‌باشد)

بخش سوم: تست میکروفن

برای تست سالم بودن میکروفن به سایت ذیل مراجعه نموده تا به صورت آنلاین وضعیت کارکرد میکروفن شما از طریق ضبط صدا و پس از آن پخش صدای ضبط شده مورد آزمایش قرار بگیرد

نرم افزار آنلاین تست صدا و میکروفن

پس از کلیک بر روی لینک بالا، بر روی آیکون قرمز رنگ میکروفن () کلیک کنید، میکروفن را نزدیک به دهان خود کرده و چند ثانیه صحبت کنید. سپس بر روی دکمه قطع ضبط () کلیک کنید و صدای ضبط شده خود را پخش کنید ().

توجه داشته باشید، در صورتی که درایور کارت صدای کامپیوتر و یا لپ تاپ خود را نصب نکرده باشید، در محیط کلاس، میکروفن شما قابل شناسایی نیست، تست فوق فقط مربوط به سالم بودن میکروفن شماست

بخش چهارم: اتصال به کلاس درس

برای اتصال به کلاس، ابتدا وارد آدرس زیر شوید:

سپس از رو نقشه کشور ایران، بر روی استان تهران کلیک نموده و واحد تهران غرب را انتخاب نمائید:

صفحه‌ای مانند صفحه ذیل برای شما باز خواهد شد:

دانشجویان محترم برای ورود به سایت از یکی از روش‌های ذیل استفاده نمایند:

روش اول: نام کاربری: شماره دانشجویی رمز عبور: کدملی

در صورتی که از طریق روش اول موفق با ورود نشدید، از روش دوم و یا روش سوم استفاده کنید

روش دوم: نام کاربری: کدملی رمز عبور: شماره موبایل

یا

روش سوم: نام کاربری: کدملی رمز عبور: کدملی

دانشجویان اتباع خارجی برای ورود، در قسمت نام کاربری، شماره دانشجویی و در قسمت رمز عبور، آخرین رقم شماره دانشجویی خود را ۱۰ بار تکرار نمایند

پس از ورود برای اطلاع از نحوه کار با سامانه می‌توانید فایل آموزشی پیوست شده را مطالعه نمائید.

دریافت فایل آموزشی مخصوص دانشجویان - ویرایش ۲۰ اسفند ۹۸

همچنین می‌توانید از آموزش‌های تصویری تهیه شده که در صفحه ذیل قابل مشاهده است، استفاده نمائید.

فیلم‌های آموزشی مخصوص دانشجویان

حضور و غیاب دانشجویان:

ملاک حضور و غیاب دانشجویان پیوستن به کلاس‌های درسی خود می‌باشد. لذا از زمان ورود به کلاس تا پایان کلاس آنلاین باشید و از کلاس خارج نشوید.

در صورتی که به هر دلیل در زمان کلاس آنلاین موفق به اتصال به کلاس نشدید، می‌توانید فایل ضبط شده کلاس را مشاهده کنید.

هریک از موارد ذکر شده به عنوان حضور دانشجو مدنظر قرار می‌گیرد.

دانشجویان محترم واحد تهران غرب:

پس از اجرای تمامی مراحل بالا، مطالعه دقیق فایل PDF ضمیمه شده و تماشای فیلم انتهایی این صفحه در صورت بروز مشکل، به بخش سوالات متداول اساتید مراجعه کنید.

ویدئوی آموزشی نحوه نصب نرم افزارها و اتصال به کلاس را مشاهده نمائید.