همدانچی در گفتگو با آنا:

ساعت کار کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان کاهش یافت

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۵۵۱

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ساعت کار کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای چهارشنبه و یکشنبه ۲۴ و ۲۸ اردیبهشت ماه سال‌جاری (۱۹و ۲۳ ماه مبارک رمضان) با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: برای بهره‌مندی مطلوب کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از فضایل و معنویت‌های شب‌های قدر ماه مبارک رمضان ساعت کار کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای چهارشنبه و یکشنبه ۲۴ و ۲۸ اردیبهشت ماه سال‌جاری (۱۹و ۲۳ ماه مبارک رمضان) از ساعت ۱۰ با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود.

وی افزود: هم‌چنین کلاس‌های مجازی ساعت ۸ الی ۱۰ در روزهای  چهارشنبه و یکشنبه ۲۴ و ۲۸ اردیبهشت ماه سال‌جاری با مدیریت رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند بعدازظهر همان روز برگزار شود.