انتخاب سه مدیر مسئول واحدتهران غرب در انتخابات الکترونیکی مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۰ کد : ۴۶۲۱

به گزارش روابط عمومی واحد ، انتخابات سومین دوره مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برای عضویت در کمیته ناظر واحدهای دانشگاهی به‌صورت الکترونیکی برگزار شد.

همزمان با برگزاری سومین دوره انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت الکترونیکی در واحدهای دانشگاه آزاد، آرین مشیری مدیر مسئول نشریه امید صنعت، کیمیا سید الماسی مدیر مسئول نشریه فانوس به عنوان عضو اصلی و علی چاقری مدیر مسئول نشریه یار دبستانی  به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.

همچنین تمهیدات برگزاری انتخابات الکترونیکی توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی با هماهنگی واحدها و استان‌ها انجام و با تشریح فرآیند و جدول زمان‌بندی برای ثبت‌‌نام و مراحل نهایی اعلام نتایج قطعی انتخابات، اطلاع‌رسانی کامل انجام شد و به‌صورت الکترونیکی و همزمان در واحدهای دانشگاهی صورت گرفت.