برگزاری انتخابات انجمن علمی دانشجویی ارتباطات و رسانه

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۴۶۳۲

به اطلاع تمام دانشجویان رشته علوم ارتباطات و مطالعات فرهنگی و رسانه، می رساند، انتخابات انجمن از روز یکشنبه مورخ 18 خرداد 1399 تا روز سه شنبه 20 خرداد 1399، برگزار خواهد شد. انتخابات به صورت مجازی خواهد بود و لینک انتخابات روز یکشنبه به صورت ارسال پیامک و در سایت واحد اطلاع رسانی خواهد شد . همچنین دانشجویان می توانند خودشان نسبت به تبلیغ خود در فضاهای مجازی اقدام کنند. لیست کاندید ها به صورت زیر می باشد. شایان ذکر است دانشجویانی که در این لیست نمی باشند، در صورتیکه معدلشان زیر 14 نیست و ترم اولی نیستن با شماره 09011529734 در اسرع وقت تماس بگیرند.
روش انتخابات کاندیدای منتخب: روز یکشنبه به مدت سه روز لینک انتخابات برای دانشجویان باز خواهد شد. دانشجویان پس از بررسی اسامی، به یازده نفر جهت انتخاب هیات مدیره رای خواهند داد.

جهت دریافت فایل کاندیداها اینجا کلیک کنید.