به صورت الکترونیکی؛

انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی تازه تاسیس در واحد تهران غرب برگزار شد

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۴۶۷۳

به گزارش روابط عمومی واحد، شمارش آرای انتخابات انجمن‌های تازه تاسیس با حضور مریم لشکری زاده مدیر کل حوزه ریاست و نماینده رئیس واحد در جلسه، مهری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ابراهیمی نژاد مدیر پژوهش مجتمع پیامبر اعظم (ص) و مدیران گروه های آموزشی روانشناسی و مشاوره، گردشگری و هتلداری، حسابداری، ارتباطات و رسانه در سالن جلسات ایده تا عمل با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

دراین رای گیری پس از شمارش آرا، ۱۱ نفر به عنوان عضو اصلی در هر انجمن انتخاب شدند و دانشجویان منتخب در فعالیت‌هایی از قبیل برگزاری سخنرانی، کارگاه، بازدید، راه اندازی نشریه، مسابقه و … به فعالیت خواهند پرداخت.

گروه ها موظف شدند پس از نیازسنجی، فعالیت‌های درخواستی خود را با اولویت برگزاری به صورت مجازی به دفتر باشگاه ارسال کنند تا پس از بررسی و تصویب در شورای باشگاه و تایید رئیس واحد، اقدامات لازم برای برگزاری آن صورت پذیرد. همچنین مقرر شد به منظور هم‌فکری و اعلام شرح فعالیت‌های انجمن‌های علمی جلساتی با اولویت مجازی برگزار شود.

۴ انجمن علمی روانشناسی و مشاوره، گردشگری و هتل داری، ارتباطات و رسانه و حسابداری در بهمن سال ۱۳۹۸ موفق به کسب مجوز تاسیس شدند که به علت شیوع بیماری کرونا موفق به برگزاری انتخابات برای تعیین هیئت مدیره نشدند. باتوجه به درخواست دانشجویان و به همت باشگاه پژوهشگران واحد تهران غرب، کمیته ای جهت برگزاری این انتخابات بصورت مجازی تشکیل و آیین نامه انتخابات الکترونیکی تهیه شد. از روز یکشنبه ۱۸ تا سه شنبه ۲۰ خردادماه براساس آیین نامه انتخابات انجام و شمارش آرا با حضور کاندیداها و نمایندگان آن‌ها برگزار شد.

در این انتخابات از ۷۸۰ دانشجو به صورت الکترونیکی اخذ رای صورت پذیرفت و اعضای هیئت مدیریه ۴ انجمن علمی دانشجویی که بیشترین رای آورده بودند انتخاب شدند.

گروه انجمن روانشناسی و مشاوره: عاطفه ضیایی، رکسانا ملکیان، احمد آراسته، زینب حاجی ابراهیمی، مریم رفیعی، حکیمه رئوف، فاطمه عباسی، یگانه موسوی، یاسر اسمی، سایه مهمانی، بهاره پناهی مقدم

گروه انجمن گردشگری و هتل داری: علیرضا بابا، ترانه یزدی، آرش زال، مریم سهیلی، رضوان هاشمی، مینا شهریار انبارداران، منیره طهماسبی پور، روشنک صفا رئیسیان فیروزآبادی، عادل رشیدی، سید مهدی میر حسینی، هانیه رضایی

گروه انجمن ارتباطات و رسانه: مرتضی اذانی، آرزو زینلی، آزاده ارشادی، سیما سلمانی کیسمی، علیرضا خوبی خانکدی، علی گنجی، هادی جلالی، مهدی اصفهانیان، زهرا انصاری مقدم، نرگس نیری، مقداد کریمی

گروه انجمن حسابداری: فاطمه نیک یار، احسان دالوند، سهیل آقایی، المیرا روشنی، روناک جوانمردی، سحرگودرزی، کامران فولادی، مائده واصفی، عرفان خدامرادی، کیمیا شاهین شرشت، محمدی باجلان