نشست مرکز آموزش های آزاد واحد تهران غرب با اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۳ کد : ۴۷۶۲

به گزارش روابط عمومی واحد، در ادامه برگزاری سلسله جلسات مشترک با اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین، چهارمین جلسه حضوری روز چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹، با حضور آقای مهندس محمودیان، رییس هیات مدیره اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین، آقای مهندس شهاب از مدیران اتحادیه، آقای دکتر رحیمی، معاونت محترم پژوهشی، خانم دکتر زینال نژاد، رییس مرکز آموزش های آزاد، و خانم دکتر حجاریان، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد تهران غرب در اتاق جلسات ساختمان ستاد مرکزی واحد تهران غرب برگزار شد.

در این نشست پیرامون امکان همکاری مشترک در زمینه های مختلف مورد نیاز اتحادیه بحث و گفتگو شد و مهندس محمودیان، آموزش را از اولویت های سازمان خود برشمرد که با توجه به شرایط کنونی، این امر باید از طریق الکترونیکی محقق گردد.

دکتر رحیمی آمادگی ضمن اعلام آمادگی واحد تهران غرب در برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز اتحادیه به صورت مجازی اظهار امیدواری کرد: با استفاده از امکانات و بسترهای ایجاد شده در واحد و تجارب ارزشمند کارشناسان IT بتوان همکاری موفقی با اتحادیه داشت.

خانم دکتر زینال نژاد تجارب موفق مرکز آموزش های آزاد را در برگزاری کارگاه های سازمان نظام مهندسی عنوان کرد و گفت: امید است با همکاری دپارتمان های مختلف مرکز از جمله دپارتمان هوش و بینایی ماشین و دپارتمان صنایع، هر چه سریعتر آموزش نیروی متخصص مورد نیاز اتحادیه امکان پذیر گردد.

همچنین مقرر گردید تا با همفکری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، صدور گواهی مشترک برای شرکت کنندگان در کارگاه ها میسر شود.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب مرکز آموزشهای آزاد سوخت های جایگزین همکاری مشترک دوره های آموزشی دانشگاه آزاداسلامی