قابل توجه شرکت کنندگان در کنکورکارشناسی ارشد سال ۹۹- حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۴ کد : ۴۸۷۰

داوطلبین محترم آزمون سراسری کارشناسی ارشد ۱۳۹۹

باسلام

ضمن عرض تبریک عید سعید غدیر خم و خیرمقدم به شما عزیزان به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط کرونا به منظور حفظ سلامتی شما داوطلبین، رعایت موارد زیر جهت شرکت در محل آزمون الزامی است:

۱- از ورود همراهان به حوزه امتحانی جلوگیری خواهد شد.

۲- از آوردن کیف، موبایل و وسایل اضافه به محل برگزاری آزمون خودداری کنید، دانشگاه از پذیرش هرگونه وسایل اضافه معذوراست.

۳- چنانچه دارای علائم بیماری کرونا بویژه دمای بیش از ۵ /‏۳۷ می‌باشید، حتماً در بدو ورود مسئولین حوزه امتحانی را در جریان قرار دهید.

۴- حتماً ماسک و مواد ضدعفونی همراه داشته باشید، دانشگاه از پذیرش افراد بدون ماسک معذور است.

۵- در حین ورود به محوطه دانشگاه و مراحل بازرسی، رعایت فاصله اجتماعی حداقل یک متر الزامی است.

۶- تجمع شرکت کنندگان قبل و بعد از آزمون در محوطه دانشگاه ممنوع است.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

آدرس‌های محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب:

مجتمع پیامبراعظم (ص) - شهرک قدس (غرب سابق) -میدان صنعت- ابتدای خیابان فرحزادی- نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران

دانشکده فنی و مهندسی- بزرگراه اشرفی اصفهانی- نرسیده به پل همت- انتهای خیابان شهید حسن آذری - جنب شهرک هما