اطلاعیه مهم آموزشی جهت حذف و اضافه

۱۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۵۲۱۸

دانشجوی گرامی

با توجه به تعطیلی‌هایی که به دلیل شرایط کرونا در دانشگاه رخ داده است، لطفاً در خانه بمانید و به موارد زیر دقت نمایید.
۱- چنانچه در زمان انتخاب واحد، از رشته‌های دیگر درسی را اخذ کرده‌اید در زمان حذف و اضافه نسبت به حذف و اصلاح آن اقدام نمایید در غیر این صورت درس توسط کارشناس مربوطه حذف خواهد شد.
۲- رعایت پیش نیاز، وابسته، سقف واحد، حداقل واحد به عهده دانشجو می‌باشد چنانچه در زمان انتخاب واحد درسی را بدون رعایت پیش نیاز و وابسته اخذ کرده‌اید، در زمان حذف و اضافه نسبت به حذف و اصلاح آن اقدام نمایید. غیر این صورت درس توسط کارشناس مربوطه حذف خواهد شد. (جهت دریافت چارت درسی اینجا کلیک کنید)
۳- در زمان حذف و اضافه نسبت به حذف دروس معارف بیشتر از حد مجاز اقدام نمایید در غیر این صورت درس توسط کارشناس مربوطه حذف خواهد شد.
۴- دانشجویانی که واحدهای اشتباه برداشته‌اند یا تعداد واحد کم به آنها رسیده است در هفته‌هایی که دانشگاه تعطیل نیست مراجعه حضوری نمایند.
۵- دانشجویانی که نمرات آنها نیامده یا آمده اما نمی‌توانند ببینند در هفته‌هایی که دانشگاه تعطیل نیست مراجعه حضوری نمایند.
به منظور رفاه حال شما دانشجویان گرامی و جلوگیری از حضور در دانشکده‌ها سامانه پاسخگو راه اندازی شده است. (جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید).

نکات مهم درخصوص دروس معارف:

۱- به صفحه انتخاب واحد در اموزشیار مراجعه نمایید.
۲- به قسمت انتخاب درس دانشجو از دانشکده
۳- قسمت نام درس
۴-%% حتماً بایدبه انگلیسی تایپ گردد
۵- قسمتی از درس را بین دودرصد تایپ کنید که ی و ک نداشته باشد
مثال%قر% برای اخذ قران
%وص% برای اخذ درس وصایا
%اند% برای درس اندیشه ۱ و۲
%اخلاق% برای درس اخلاق
%......%
۶- اخذ دودرس دو واحدی اشکال ندارد
۷- قران و وصیت نامه را می‌توانید با دروس معارف بردارید
۸- روخوانی قران و دانش خانواده استاد و دانشجو باید همجنس باشند
۹- دانشجویان برادر نباید با استاد خانم درس بردارند

نکات مهم دروس تربیت بدنی:

دانشجویان عزیز جهت اخذ دروس عمومی تربیت بدنی و ورزش ۱ و تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه به نکات زیر توجه فرمایید.
لطفاً جهت اخذ دروس
تعداد نتیجه جستجو در صفحه روی ۱۰۰ قرار بگیرد
وبا کدهای زیر درس مورد نظر خود را انتخاب نمایید
کد ورزش ۱: ۲۲۸۹۲۷۰۰۲
تربیت بدنی: ۲۲۸۹۲۷۰۰۵
ورزش ویژه: ۲۲۸۹۲۷۰۰۴
تربیت بدنی ویژه: ۲۲۸۹۲۷۰۰۷
دانشجویان گرامی لطفاً به خانم و آقا بودن کلاس توجه فرمایید
دروس تربیت بدنی و ورزش ۱ خانم‌ها روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه-- آقایان روزهای سه شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه می‌باشد
نکته! دانشجویان عزیز جهت اخذ درس خود از قسمت انتخاب درس دانشجو از دانشکده استفاده نمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی