اعلام نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

۲۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۹ کد : ۵۲۳۰
نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهرماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره های کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.org قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از روز دوشنبه ۲۸ مهر با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

مطابق مصوبه جلسه ۲۳ شورای سنجش و پذیرش چنانچه پذیرفته شدگان این مرحله در اعلام نتایج رشته های با آزمون پذیرفته شوند و متقاضی ثبت نام در آن رشته ها باشند واحدهای دانشگاهی نسبت به عودت مدارک و مسترد نمودن شهریه اخذ شده اقدام خواهند کرد.

راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته، کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال اول سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه http://sanjesh.iau.ir جهت دریافت و مطالعه موجود است.