راهنمای اخذ معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول نظام وظیفه عمومی

دانشجویان مشمول وظیفه عمومی ورودی سال ۹۹ در اسرع وقت نسبت به اخذ معافیت تحصیلی دانشجویی اقدام نمایند
۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۱ کد : ۵۲۹۶

راهنمای اخذ معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول نظام وظیفه عمومی

دانشجویان مرد پذیرفته شده سال ۹۹ جهت اخذ معافیت تحصیلی به یکی از دو روش ذیل اقدام نمایند:

۱ - مشمولان مورد نظر بدون مراجعه به دانشگاه با ارائه کارنامه قبولی در آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور و یا سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی (قابل دریافت از سامانه های azmoon.net یا azmoon.org یا sanjesh.org ) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس +۱۰) محل دانشگاه قبولی یا محل سکونت مراجعه نمایند و مجوز ثبت نام (معافیت تحصیلی) دریافتی را از طریق پست به آدرس: تهران - شهرک قدس (شهرک غرب)، بلوار فرحزادی، بلوار دادمان، خیابان درختی، کوچه ثقفی، پلاک ۱۶، ساختمان ستادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب - کد پستی ۱۴۶۸۷۶۳۷۸۵ ارسال نمایند. ضمناً در این خصوص الزامی برای ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی از سوی دانشگاه ها به دفاتر خدمات الکترونیک نمی باشد.

۲ - درخواست معافیت تحصیلی به صورت اینترنتی نیز امکان پذیر است. دانشجویان ورودی سال جدید می توانند با مراجعه به سایت سازمان وظیفه عمومی به آدرس service.epolice.ir یا epolice.ir برای ثبت درخواست مجوز ثبت نام (معافیت تحصیلی) اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده «راهنمای ثبت معافیت تحصیلی مشمولان» به لینک ذیل مراجعه نمایید.

B2n.ir/968456

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب