برگزاری جلسات دفاع پایان نامه بصورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۳۸۰

به گزارش روابط عمومی واحد، با توجه به شرایط کنونی کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب هم اقدام به برگزاری جلسات دفاع پایان نامه بصورت مجازی نمود.
بر اساس این گزارش تعداد جلسات برگزار شده پایان نامه های کارشناسی ارشد به صورت مجازی ۴۳۲ نفر، تعداد رساله دکتری دفاع شده ۲۷ نفر، دفاع های مجازی برگزار شده دانشجویان سایر واحدها در واحد تهران غرب ۶ نفر، بصورت مجازی و با حضور خانم دکتر ابراهیمی نژاد مدیر پژوهش مجتمع پیامبر اعظم (ص) بعنوان ناظر برگزار گردید.
لازم به ذکر است، در پی شیوع ویروس کرونا و لزوم عدم حضور دانشگاهیان در دانشگاه، طبق مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، امکان برگزاری دفاعیات و تمام فعالیت‌های پژوهشی از جمله دفاع از سمینار، پروپزال، و گزارش‌های سه ماهه دانشجویان به صورت مجازی فراهم می باشد. در این راستا هیچکدام از رویه‌ها، روال‌ها، قانون و مقررات قبلی تغییر نکرده، بلکه تنها شیوه برگزاری از حالت حضوری به حالت مجازی تبدیل شده است.