برگزاری برنامه "فصل ایثار - آذر ۳۲ تا آذر ۹۶" در دانشکده فنی و مهندسی واحد به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و........

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۲۳:۰۸ کد : ۲۲۸۳

ترویج فرهنگ ایثارگری ، مسئولیت پذیری و روحیه تعاون و سازگاری اجتماعی در میان جوانان و دانشجویان از رسالتهای خطیر فرهنگی و اجتماعی جامعه دانشگاه می باشد.

بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب  درنظر دارد درمراسمی  به نام " فصل ایثار - آذر 32 تا آذر 96" که مصادف با بزرگداشت روز دانشجو ومیلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) می باشد از سردیس و تمبر جوانترین شهید مدافع حرم "سید مصطفی موسوی "دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این واحد دانشگاهی با حضور مسئولان عالی رتبه دانشگاهی و لشگری   ، استادان  و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی نماید.

این مراسم در روز 14 ام آذر 96 در دانشکده فنی و مهندسی واحد از ساعت 14 برگزار خواهد شد  و شامل مجموعه برنامه های متنوع فرهنگی خواهد بود