سرپرست جدید دفتر فرهنگ اسلامی و امورمالی و تسهیلات اعتباری واحد معرفی شدند

۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۳۲۸

در احکامی جداگانه ازسوی پروین داداندیش رییس واحد ، کورش عباسی  به عنوان سرپرست امورمالی و تسهیلات اعتباری واحد  و مهمان کاظمی به عنوان سرپرست  دفتر فرهنگ اسلامی منصوب شدند .

در حکم  کورش عباسی خطاب به وی آمده است : با عنایت به پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 96/9/11 به عنوان سرپرست امورمالی و تسهیلات اعتباری واحد منصوب می شوید .

در حکم  مهمان کاظمی نیزخطاب به وی آمده است : با عنایت به پیشنهاد معاون محترم  دانشجویی و فرهنگی  به موجب این ابلاغ از تاریخ 96/9/01 به عنوان سرپرست  دفتر فرهنگ اسلامی واحد منصوب می شوید .

درپایان  احکام هر یک از نامبرگان ، پروین داداندیش خطاب به آنان یادآور شده است  که : امید است با اتکال  به نیروی لایزال قادر متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه  موفق و موید باشید .

توضیح آنکه پیش از این هنگامه کبیری سرپرست امورمالی و تسهیلات اعتباری واحد  و پروین غضنفری مسئول دفتر فرهنگ اسلامی بود.