اغاز به کار داوری آثار ارسالی به اولین جشنواره فرهنگی، هنری ،علمی و پژوهشی قبا د ر واحد

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۸۴۳

داوری آثار ارسالی به جشنواره استانی با عنوان قبا با محوریت نماز آغاز شد.

از امروز داوری جشنواره فرهنگی، هنری،علمی و پژوهشی قبا در سطح دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران غرب با حضور داوران بر جسته هر بخش آغاز شد.

این جشنواره پس از تصویب در شورای ستاد اقامه نماز استان تهران ،از نیمه دوم بهمن ماه 96 در واحد دانشگاهی تهران غرب شروع به کار کرد .

بنابر گزارش دبیر خانه جشنواره و ستاد اقامه نماز واحد تهران غرب ، تعداد 270 اثر فاخر در بخش های مختلف نماهنگ ،فیلم کوتاه ،نقاشی ،طراحی ،عکاسی ، داستان نویسی، خوشنویسی و ........ و همچنین مقالات علمی و پژوهشی با محوریت نماز در سه بخش دانشجویی ، استادان و کارکنان از واحد های استان تهران به دبیر خانه جشنواره ارسال  شد که پس از داوری به نفرات برتر هدایای نفیسی اهداء  خواهد شد .