چهارمین استارت آپ آموزشی و تجربی ایده تا عمل ،با محوریت گردشگری در حوزه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۰۵۴

چهارمین استارت آپ آموزشی و تجربی ایده تا عمل، با محوریت گردشگری در حوزه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

به گزارش روابط عمومی واحد، این همایش با حضور سرکار خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، همکاری معاونت پژوهش و فناوری،  رئیس مرکز رشد و دیگر اعضای هیات رئیسه واحد و جمع کثیری از دانشجویان در 3 روز از چهارشنبه 2 آبان شروع وتا روز جمعه 4 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

این همایش با شرکت 130 دانشجو، که 75 نفر ازاین افراد، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، (رشته‌های گردشگری، معماری و طراحی صنعتی، مهندسی صنایع ، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق) و 55 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران از جمله واحد تهران مرکزی و تربیت مدرس شرکت داشتند.

این مراسم با تلاوتی از قرآن مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی، کلیپ و سخنرانی دکتر پیشگر آغاز و در ادامه مراسم 37 ایده با موضوع گردشگری در حوزه سلامت از طرف شرکت کنندگان مطرح گردید که پس از رای گیری 7 ایده:

• سوغات گردشگری
  • اپلیکیشن اسنپ لیدر
  • گردشگری معلولین
  • شبکه اجتماعی گردشگری
  • نمک درمانی
  • برق پاک
  • خدا حافظ دنیای واقعی

به عنوان ایده‌های برتر این همایش انتخاب شدند. این همایش تا روز جمعه 4 آبان ماه درمجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادامه خواهد داشت .