کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان « آشنایی با بازار سرمایه و بازار های جهانی طلا و ارز»

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۰۳۲

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می رساند:

کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان « آشنایی با بازار سرمایه(بورس داخلی) و آشنایی با بازار های جهانی طلا و ارز و بورس بین الملل » توسط مرکز آموزش های آزاد تهران غرب، در روز جمعه مورخ ۲۲ آذر ۹۸ برگزار می گردد.

همراه با مباحث جذاب و کاربردی:

«نحوه خرید و فروش سهام، تابلو خوانی و مباحث مهم بورسی،روش های سرمایه گذاری در بورس، بیت کوین و تاریخچه‌ آن، نحوه ورود به بازار های جهانی، آموزش ساخت اکانت در سایت بلاک چین و نقل و انتقال بیت کوین، آشنایی با اُنس جهانی طلا،ارز دیجیتال»

محل برگزاری دوره ها مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم و هزینه شرکت در این دوره ها با اعمال تخفیف ۷۵٪ ویژه به شرح ذیل می باشد:

هزینه دوره آشنایی با بازار سرمایه(بورس داخلی) ۱۲۰ هزار تومان و هزینه دوره  آشنایی با بازارهای جهانی طلا و ارز و بورس بین الملل ۸۰ هزار تومان است. هزینه شرکت همزمان در هر دو دوره 18۰ هزار تومان می باشد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس(حمیدی)  09023368698 در ارتباط باشید.