مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران غرب برگزار شد

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۳ کد : ۵۱۴۷

مراسم تودیع وتکریم مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران غرب با حضور خانم دکتر داداندیش، رئیس واحد، آقای تقوی جانشین سازمان بسیج دانشجویی، در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار و از تلاش های آقای خدابنده لو مسئول پیشین بسیج تقدیر و آقای علی عباسقلی پور سیاسی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی تهران غرب معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، طی آیینی مراسم تودیع ومعارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران غرب، با حضور دکتر داداندیش رئیس واحد و اعضای شورای فرهنگی، دکتر حیدری، معاون اداری مالی وجمعی از دانشجویان بسیجی در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

رئیس واحد تهران غرب با بیان اینکه حقیقتاً بسیج دانشجویی را باید یادگار امام عزیز بدانیم اظهار داشت: این مجموعه و شجره را می‌توان فعالترین و پویاترین تشکل دانشگاه خواند. مجموعه بسیج؛ در تمامی زمینه های فعالیت خود به ویژه در اردوهای جهادی و فعالیت های دانشگاهی توانسته کارنامه ممتازی از خود ارائه نماید.

داداندیش از زحمات احسان خدابنده لو فرمانده قبلی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر نمود و برای علی عباسقلی پور سیاسی فرمانده جدید بسیج دانشجویی آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه آقای تقوی جانشین سازمان بسیج دانشجویی مطالب مبسوطی در خصوص فعالیت ها و جایگاه بسیج عنوان نمود، سپس حکم آقای علی عباسقلی پور سیاسی توسط رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران غرب به ایشان تقدیم شد.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بسیج بسیج دانشجویی معارفه