دکتر حیدری عضو هیأت علمی دانشگاه واحد تهران غرب بعنوان«سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری» منصوب شد

۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۴ کد : ۵۲۱۷

به گزارش روابط عمومی واحد طی حکمی از سوی خانم دکتر داداندیش دکتر حیدری عضو هیأت علمی و معاون اداری و مالی با حفظ سمت به عنوان «سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری» واحد تهران غرب منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

امید است با توکل به پروردگار متعال و استفاده از تجربیات ارزشمند خود در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق و مؤید باشید.

همچنین در نامه‌ای از زحمات دکتر رحیمی، معاونت معاونت پژوهش و فناوری پیشین، در دوران مسئولیت وی تشکر شد.

در متن این نامه آمده است:

بدین وسیله از زحمات و تلاش‌های شما در دوران مسئولیت «معاون پژوهش و فناوری» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تقدیر و تشکر می‌نمایم. بی شک تلاش‌های جنابعالی در توسعه حوزه پژوهشی و تأسیس آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد تهران غرب خدمتی ماندگار و ستودنی می‌باشد.

سلامت و توفیق روزافزون شما در خدمت به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر پروین داداندیش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب