دکتر پیشگر:

جایزه جوان نوآور ماندگار می‌تواند به نوآوری اجتماعی کمک کند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: جایزه جوان نوآور ماندگار می‌تواند به نوآوری اجتماعی کمک کند.
۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۷ کد : ۵۴۵۷

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست خبری جایزه جوان نوآور ماندگار و رونمایی از نشان عالی شهید سید مصطفی موسوی، جوانترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب صبح امروز در مجتمع پیامبر اعظم (ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سید حسین پیشگر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در این نشست گفت: دغدغه‌های امام خمینی (ره) در سال ۴۳ نسبت به اصلاح جامعه و جوانان مانند دغدغه‌های رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی افزود: جایزه جوان نوآور ماندگار می‌تواند به نوآوری اجتماعی کمک کند و در حل مسائل کشور موفق باشد. ما به دنبال این هستیم این جایزه را به خانواده شهدا تقدیم کنیم.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب شهید موسوی جایزه ماندگار نوآور پروین داداندیش واحد تهران غرب سید حسین پیشگر