در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب:

نخستین دانشجوی دکتری آموزش زبان انگلیسی دفاع کرد

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۴ کد : ۵۴۶۶

به گزارش روابط عمومی واحد اولین دانشجوی دوره دکتری در درشته آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با موفقیت از رساله خود دفاع کرد

عذری غلامشاهی دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان نخستین فارغ‌التحصیل این مقطع در رشته زبان انگلیسی در این دانشگاه به صورت مجازی از پایان‌نامه خود دفاع و موفق به اخذ مدرک شد.

براساس این گزارش استاد راهنمای این دانشجو خانم دکتر مینو عالمی واستاد مشاور اقای دکتر سید ضیاالدین تاج الدین بودند.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دررشته زبان انگلیسی در تمامی مقاطع تحصیلی دانشجو دارد و هم‌اکنون بیش ۳۵ دانشجو درمقطع دکتری درحال کسب علم آموزی هستند.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب زبان انگلیسی دفاع پایان نامه دانشجو