برگزاری المپیاد رویدادهای ورزشی مجازی

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۰ کد : ۵۶۲۹

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم می رساند، مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نظر دارد المپیاد غیر حضوری ورزشی در رشته های ووشو، کاراته، تکواندو و شطرنج براساس قوانین ومقررات فنی و عمومی هریک از رشته ها در دو بخش آقایان و بانوان در سه مقطع درون واحدی، استانی وکشوری برگزار نماید لازم به ذکر است به مقام های اول تا سوم مسابقات، احکام قهرمانی و جوایز تعلق می گیرد.

علاقمندان به شرکت در این دسته از رقابت ها می بایست طبق شرایط ذیل ویدئوهای خود را حداکثر تا تاریخ چهارم اسفند ماه از طریق واتس آپ با شماره تلفن ۰۹۱۲۴۲۶۶۰۵۹ به اداره ورزش واحد جهت ثبت در سامانه ورزشی ارسال نمایند.

شرایط اختصاصی برگزاری مسابقات رزمی

۱- رعایت پوشش اسلامی

۲- هریک از متقاضیان شرکت در مسابقه می بایست اعلام آمادگی خود را به مسئول تربیت بدنی واحد اعلام نمایند.

۳- هریک از شرکت کنندگان در هر رشته رزمی باید از انجام حرکت خود در خانه فیلم گرفته و در سامانه مرکز ورزش دانشگاه بارگذاری نمایند. http://onlinesport.iau.ir

4- در ابتدای فیلم باید نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی (دانشجویان) کارت پرسنلی (برای کارکنان واساتید) تاریخ تولد، نام واحد و استان خود را اعلام وکارت دانشجویی (برای دانشجویان) وکارت پرسنلی (برای پرسنل) را هم زمان نمایش دهند.

۵- فیلم ها باید بدو ن برش باشند.

ووشو بخش تالو درفرم تای چی:

نسل سوم یانگ تای چی چوان و تایچی جین

فرم های ۲۴-۳۲-۴۲ استاندارد یانگ و فرم های ۳۲-۴۲ جین

تمامی فرم های چن سنتی دست و جین. گروه ویژه (فقط بانوان) تمامی فرم های بادبزن سبک یانگ و چن

زمان اجرای فرم برای فرم های استاندارد طبق ضوابط از پیش تعیین شده در کتاب داوری و برای فرم های سنتی ۵-۳ دقیقه فرم دست و فرم سلاح ۴-۳ دقیقه

شرکت کنندگان فقط در ۲ ماده می توانند شرکت کنند (یک فرم بدون سلاح ویک فرم باسلاح)

فقط بانوان می توانند در اجرای ویژه فرم بادبزن به طور جداگانه شرکت کنند.

فیلم برداری باید از دو جهت پشت و روبروی بازیکن باشد.

مسابقات براساس قوانین فدراسیون جهانی ووشو انجام خواهد شد و شرکت کنندگان موظفند از لباس مصوب ووشو با رعایت کامل حجاب اسلامی استفاده نمایند.

کاراته دربخش کاتا: (شرکت کنندگان بایستی سبک های شوتوکان، گوجوریو، وادوریو وشیتوریو را انتخاب نمایند)

مسابقات بر اساس قوانین فدراسیون جهانی کاراته انجام خواهد شد.

شرکت کنندگان موظفند از لباس مصوب کاراته با رعایت کامل حجاب اسلامی استفاده نمایند.

فیلم برداری باید از یک جهت وروبروی بازیکن انجام شود.

تکواندو در بخش پومسه:

مسابقات بر اساس قوانین فدراسیون جهانی تکواندو انجام می شود.

شرکت کنندگان موظفند از لباس مصوب تکواندو با رعایت کامل حجاب اسلامی استفاده نمایند.

ابتدا و انتهای فرم ها می بایست همراه با احترام باشد.

این مسابقات در سه مرحله برگزار می شود، مرحله اول فرم شماره ۶( تعداد شرکت کننده نا محدود) مرحله دوم فرم شماره ۷( تعدادشرکت کننده ۲۰ نفر) صعود کنندگان و مرحله سوم فرم شماره ۹ کوریو (شرکت کننده ۱۰ نفر) صعود کنندگان

شر کت کنندگان در صورت کسب امتیاز به ترتیب از مرحله ۱ به مرحله ۲ مرحله ۳ صعود خواهند کرد.

فیلم برداری می بایست از یک جهت وروبروی بازیکن انجام شود.

رشته شطرنج:

انجمن شطرنج دانشگاه آزاد اسلامی باهمکاری هیات شطرنج استان تهران مسابقات آنلاین شطرنج را در دو جدول جداگانه برگزار می نماید. www.lichess.org درسایت

این مسابقات در سه گروه برگزار خواهد شد که گروه اول ویژه دانشجویان پسر، گروه دوم ویژه دانشجویان دختر و گروه سوم ویژه اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

ثبت نام از طریق سامانه مسابقات و انجمن های ورزشی دانشگاه انجام خواهد شد. -

نام ونام خانوادگی، اکانت سایت، شماره همراه، دانشگاه محل تحصیل و یا محل خدمت، شماره دانشجویی برای دانشجویان و شماره پرسنلی برای اساتید وکارکنان را به مسئول تربیت بدنی اعلام نمایند.

مسابقات بر اساس تعداد بازیکن در ۹ الی ۱۱ دور به روش سوئیسی برگزار می گردد.

مسابقات با زمان ۵ دقیقه و ۳ ثانیه پاداش از اولین حرکت بازی برای هر بازیکن انجام خواهد شد.

مسابقات به صورت رسمی برگزار و بر روی ریتینگ کد کاربری بازیکن تاثیر خواهد داشت

رده بندی براساس مجموع امتیازات کسب شده است. چنانچه ۲ یا چند بازیکن امتیاز یکسان کسب کنند پوئن شکنی لحاظ می گردد.

بازیکنان برای شرکت در مسابقات آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی باید از اعضاء دانشگاه آزاد اسلامی باشند.

از طریق سایت lichess.org یک اکانت کاربری بسازند (با مشخصات حقیقی) سپس از طریق لینک های زیر درخواست عضویت دهید

https//licess.org/team/44iv3uv دانشجویان دختر

http//lichess.org/team/opja2dls دانشجویان پسر

http//lichess.org/team/qpsoaor2 پرسنل