مراسم یادبود شادروان مرحوم امیرجعفری مدیرآموزش دانشکده مدیریت

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۰ کد : ۵۷۰۷

اِنّا للّه وَ اِنّا اِلَیْهِ راجِعوُن

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت ناگهانی همکار عزیزمان آقای امیر جعفری را به خانواده محترم آن مرحوم و کلیه همکاران تسلیت عرض می نمائیم.

هر چند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست. از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می داریم.

مراسم یادبود شادروان مرحوم امیرجعفری مدیرآموزش دانشکده مدیریت با حضور دکتر پروین داداندیش، رئیس واحد، خانواده ایشان، معاونین و روسای دانشکده ها، کارکنان، اساتید و دانشجویان در محوطه مجتمع پیامبر اعظم (ص) با رعایت پروتوکل های بهداشتی برگزار گردید.
مرحوم امیر جعفری از کارکنان صدیق و کوشا بودند که به مدت ۱۲ سال در واحد تهران غرب در پست های رئیس اداره حفاظت فیزیکی و مدیر آموزش دانشکده مدیریت خدمت نمودند.
گفتنی است مرحوم امیر جعفری در غروب ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفتند.

روحشان شاد و یادشان گرامی