حضور همزمان ۸۰ هزار دانشجو در کلاس‌های آنلاین/ ظرفیت‌هایی که می‌تواند به توسعه کشور کمک کند

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۹ کد : ۵۷۰۸

دانشگاه آزاد اسلامی چند سامانه مجازی برای برگزاری کلاس‌ها راه‌اندازی کرده که هم‌اکنون می‌تواند به صورت هم‌زمان به ۸۰ هزار دانشجو سرویس ارائه دهد.

دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر سامانه‌های وادانا و دان را راه‌اندازی کرده است. استفاده صحیح از این سامانه باعث بهبود وضعیت آموزش مجازی در کشور می‌شود که در نتیجه به تربیت نیروی کار ماهر خواهد انجامید. به همین علت است که بیماری کرونا، در کنار همه مشکلاتش، توانسته روزنه‌های جدیدی در صنعت آموزش مجازی کشور ایجاد کند.

سرعت بالا، امنیت خوب، سازگاری با مرورگرهای اینترنتی و گوشی موبایل، سهولت استفاده، بازیابی رمز عبور توسط کاربران، تفکیک واحدها به‌صورت شهری و استانی از مزایای سامانه وادانا به شمار می‌رود.

دان سامانه دیگر دانشگاه آزاد اسلامی است که دانشجویان این دانشگاه می‌توانند از آن استفاده کنند.