تداوم تعطیلی تا ۱۰ اردیبهشت/کلاس های مجازی دانشجویان برقرار است/تداوم پاسخگویی واحد تهران غرب در ایام تعطیلات به دانشجویان

۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۵ کد : ۵۷۱۰
براساس اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای قرمز تعطیل شد.
تداوم تعطیلی تا ۱۰ اردیبهشت

این صفحه مرتب به روز رسانی می شود

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، واحد ها و مراکز آموزشی در شهرهای قرمز تعطیل می باشد.

با توجه به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص تمدید یک هفته ای تعطیلات تا ۱۰ اردیبهشت ماه در شهرهای قرمز اعلام می گردد که کلیه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای قرمز تعطیل است‌.

با توجه به قرمز بودن وضعیت استان تهران تمامی واحد های استان تهران تا ۱۰ اردیبهشت تعطیل است.

نکات قابل توجه:

تمامی کلاس‌های برخط و مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در روزها و ساعت‌های تعیین شده برقرار می‌باشد و تعطیل نیست.

حضور کارکنان و ارائه خدمات در بخش‌های پشتیبانی، فنی و مالی باید به گونه‌ای باشد که خللی در امور آموزشی به وجود نیاید و همچنین پرداخت‌های مالی و حقوق و … دچار مشکل نشود.

در خصوص مدیریت کلاس‌های برخط به گونه‌ای اقدام گردد که خللی در امور جاری مورد نیاز وارد نشود.

کارکنان شیفتی مانند گذشته به فعالیت خود ادامه می دهند.

کارکنان واحدهای علوم پزشکی تابع تصمیمات معاونت علوم پزشکی دانشگاه هستند.

در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، کارکنان با حداکثر یک سوم حضور خواهند داشت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب نیز تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه تعطیل می باشد. این واحد دانشگاهی به منظور رفع مشکلات دانشجویان در خصوص صدور گواهی اشتغال به تحصیل (فقط جهت ارائه به بیمه و مراکز درمانی) و صدور مجوز خروج از کشور سامانه ثبت درخواست ایجاد نموده است.
دانشجویان گرامی متقاضی دریافت گواهی اشتغال به تحصیل صرفاً جهت ارائه به بیمه و مراکز درمانی و درخواست صدور مجوز خروج از کشور می توانند درخواست خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از بررسی اقدام لازم در این خصوص صورت پذیرد.

شماره تماس ۰۲۱۹۱۰۷۷۶۷۰ جهت پاسخگویی در مواقع ضروری از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ اختصاص یافته است.(با توجه به تعطیلی دانشگاه خواهشمند است حتی المقدور امورات خود را به بعد از تعطیلات موکول نمایید.)
نکته مهم: جهت رفع مشکلات اتصال سامانه دان، همچون گذشته به اطلاعیه زیر و پشتیبانان فنی مندرج در انتهای آن مراجعه کنید.

شماره تماسهای پشتیبانان مالی واحد تهران غرب

۰۹۳۰۱۲۲۲۵۸۹ خانم احمدی دانشکده فنی