آخرین مهلت تسویه بدهی ۱۷ خرداد/ تیم پاسخگویی مالی جهت رفاه حال دانشجویان تشکیل شد

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۵۸۷۶

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، به منظور رفاه حال دانشجویان گرامی و پیرو پیگیری‌های معاون محترم اداری و مالی، آخرین مهلت پرداخت بدهی شهریه به منظور پیشگیری از اعمال محدودیت ورود دانشجویان بدهکار به سامانه دان تا تاریخ ۱۷ خرداد تمدید شد.

توجه فرمائید این تاریخ آخرین زمان تسویه بوده و قابل تمدید نمی‌باشد.

خواهشمند است پرداخت خود را به روز و ساعات پایانی موکول نفرمایید.

به منظور رفاه حال دانشجویان و با هدف جلوگیری از تردد به دانشکده‌ها با توجه به شرایط کرونا، تیم‌پاسخگوی مالی تشکیل شد. دانشجویان می‌توانند جهت طرح مشکلات ایجاد شده در زمان پرداخت‌های مالی با شماره‌های ذیل تماس حاصل نمایند.

۱- آقای کوروش عباسی - ستاد ۲۲۳۵۰۰۹۱-۲ داخلی ۲۶۴
۲- خانمرعاطفه احمدی - دانشکده فنی و مهندسی ۴۴۲۲۰۶۷۷ الی ۷۹ داخلی ۱۰۶ تلفن همراه: ۰۹۳۰۱۲۲۲۵۸۹
۳- آقای بهزاد نیک پور -مجتمع پیامبر اعظم (ص) ۸۸۳۸۵۷۸۷ داخلی ۲۱۳ تلفن همراه: ۰۹۰۱۱۱۲۰۵۹۹

۴- آقای فرید فرح بخش - مجتمع پیامبر اعظم (ص) ۸۸۲۸۵۷۸۷ داخلی ۱۱۲ تلفن همراه: ۰۹۰۳۹۰۶۱۶۸۶