دکتر وحید حاجی پور عضو هیئت تحریره مجله Decision Analytics در پایگاه علمی ELSEVIER شد

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۶:۴۸ کد : ۵۸۸۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر وحید حاجی پور، عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع و رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، عضو هیئت تحریره مجله Decision Analytics در پایگاه علمی ELSEVIER شد.
گفتنی است انتشارات ELSEVIER یکی از بزرگترین ناشرین علمی جهان است که ارائه دهنده اطلاعات علمی، فنی و پزشکی با بیش از ۲۵۰۰ مجله علمی است و از سال ۱۸۸۰ مشغول به فعالیت است.
این انتشارات بیش از ۴۳۰۰۰۰ مقاله سالیانه از ۲۵۰۰ مجله نشر می دهد. همچنین آرشیو این شرکت شامل بیش از ۱۳ میلیون مقاله و بیش از ۳۰۰۰۰ کتاب الکترونیکی می باشد. دانلود سالیانه از این انتشارات بیش از ۹۰۰ میلیون بار می باشد.
دکتر وحید حاجی پور، استادیار پایه ۵ دارای مدرک دکتری تخصصی از دانشگاه بوعلی سینا و فوق دکتری مدیریت زنجیره تامین از دانشگاه صنعتی شریف می¬باشد که حدود ۱۰۰۰ ارجاع در پایگاه Google Scholar را در کارنامه علمی خود دارد.

‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی حاجی پور الزویر ELSEVIER Decision Analytics واحد تهران غرب