روابط عمومی واحد تهران غرب گزارش می دهد:

بازدید دکتر داداندیش از محل برگزاری اردوی جهادی دانشجویان بسیجی واحد تهران غرب

مناسب سازی دبستانهای استثنایی تقی زاده ۳ و ۴ کهریزک توسط دانشجویان بسیجی واحد تهران غرب
۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۲۰:۵۶ کد : ۵۹۵۹

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب امروز چهارشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۰ از محل برگزاری اردوی جهادی دانشجویان بسیجی واحد تهران غرب بازدید کرد.
براساس این گزارش، صبح امروز دکتر داداندیش به همراه حجت الاسلام والمسلمین قوامی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران غرب، مهدی اکبری، مسئول جهادی بسیج دانشجویی، عباس مشعوف، دانشجوی بسیجی با حضور در دبستان استثنایی دخترانه شهدای تقی زاده ۳ و دبستان استثنایی پسرانه ۴ کهریزک از محل برگزاری اردوی جهادی دانشجویان بسیجی واحد تهران غرب بازدید کرد. در این اردو دانشجویان بسیجی مناسب سازی امکانات دبستان برای دانش آموزان استثنایی را انجام خواهند داد.
گفتنی است مهندس افضلی نیا، رئیس اداره آموزش و پرورش کهریزک، تمدن مسئول سپاه ناحیه حضرت روح اله باقرشهر، تیموری، معاون پشتیبانی اداره آموزش و پرورش، محمدی معاونت سازندگی حوزه ۴۵۱ ثامن الحجج باقرشهر، فرحی، مدیر دبستان استثنایی دخترانه تقی زاده ۳، پورسهراب، مدیر دبستان استثنایی پسرانه تقی زاده ۴ در این بازدید حضور داشتند.