قابل توجه شرکت کنندگان در کنکورکارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰- حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۵۷ کد : ۵۹۷۸

داوطلبین محترم آزمون سراسری کارشناسی ارشد ۱۴۰۰

باسلام

ضمن عرض تبریک عید سعید غدیر خم و خیرمقدم به شما عزیزان به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط کرونا به منظور حفظ سلامتی شما داوطلبین، رعایت موارد زیر جهت شرکت در محل آزمون الزامی است:

۱- از ورود همراهان به حوزه امتحانی جلوگیری خواهد شد.

۲- از آوردن کیف، موبایل و وسایل اضافه به محل برگزاری آزمون خودداری کنید، دانشگاه از پذیرش هرگونه وسایل اضافه معذوراست.

۳- چنانچه دارای علائم بیماری کرونا بویژه دمای بیش از ۵ /‏۳۷ می‌باشید، حتماً در بدو ورود مسئولین حوزه امتحانی را در جریان قرار دهید.

۴- حتماً ماسک و مواد ضدعفونی همراه داشته باشید، دانشگاه از پذیرش افراد بدون ماسک معذور است.

۵- در حین ورود به محوطه دانشگاه و مراحل بازرسی، رعایت فاصله اجتماعی حداقل یک متر و نیم الزامی است.

۶- تجمع شرکت کنندگان قبل و بعد از آزمون در محوطه دانشگاه ممنوع است.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

آدرس محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب:

مجتمع پیامبراعظم (ص) - شهرک قدس (غرب سابق) -میدان صنعت- ابتدای خیابان فرحزادی- نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران

جهت مشاهده لیست شماره داوطلبی آزمون کارشناسی ارشد روز پنجشنبه ۷ مردادماه حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اینجا کلیک کنید.

جهت مشاهده لیست شماره داوطلبی آزمون کارشناسی ارشد روز جمعه ۸ مردادماه حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اینجا کلیک کنید.