دکتر مهدی حیدری، معاون توسعه و مدیریت منابع طی پیامی روز کارمند را تبریک گفت.

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۶۰۷۳

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب دکتر مهدی حیدری، معاون توسعه و مدیریت منابع طی پیامی روز کارمند را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

لم یشکر الخالق و لم یشکر المخلوق

اینجانب روز کارمند را به کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خصوصاً همکارانم در واحد تهران غرب تبریک و تهنیت عرض می کنم.
همه ی ما در طول سال گذشته فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشتیم و اتفاقات خوب و بدی را شاهد بودیم.
از دست دادن همکار عزیزمان مرحوم امیر جعفری تلخ ترین اتفاق بود و اخذ رتبه ۳ در نظام رتبه بندی دانشگاهها که حاصل تلاش جمعی کارکنان و اساتید و دانشجویان واحد بوده است هم یکی از بهترین اتفاقات برای واحد تهران غرب بود. خدا را شاکرم در این فراز و فرودها همه ی همکاران با تلاش و زحمات خود در کنار هم و در کنار هیئت رئیسه واحد بودند.
اینجانب ضمن عرض تبریک مجدد به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند، از خداوند متعال برای کلیه همکاران واحد تهران غرب سلامتی توام با موفقیت آرزومندم.

دکتر مهدی حیدری
معاون توسعه و مدیریت منابع