پخش زنده مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در جلسه هیات رئیسه واحد تهران غرب

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۲ کد : ۶۱۹۸

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز بصورت مجازی برگزار شد. این مراسم بصورت مستقیم در جلسه هیات رئیسه واحد تهران غرب پخش شد.
بعد از مراسم دکتر داداندیش، رئیس واحد تهران غرب، با اشاره به شعار سال تحصیلی که با عنوان «تحول در آموزش حافظه‌محور به آموزش بسترساز اشتغال دانش بنیان» توسط دکتر طهرانچی اعلام شد گفت: با توجه به استقرار سرای نوآوری و فن آوریهای آموزشی در واحد تهران غرب، ما بیش از همه می توانیم در این راستا تاثیر گذار باشیم. از همه ی معاونین و مسئولین واحد تهران غرب میخواهم تا هدف اصلی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را این شعار قرار داده و برنامه های خود را در این راستا تعریف کنند.
در ادامه هر کدام از اعضا در خصوص موارد طرح شده در این مراسم به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان، روسای مراکز و مدیران کل سازمان مرکزی و با حضور مجازی رؤسای واحدهای استان تهران، روسا و اعضای هیات رئیسه مراکز استان‌ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سالن همایش کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

کلید واژه ها: واحد تهران واحد تهران غرب تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی پروین داداندیش سال تحصیلی