برنامه کلاسهای حضوری روزهای یکشنبه و دوشنبه

این صفحه مرتب بروز رسانی خواهد شد

ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، باطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند، محل تشکیل کلاسهای شما در سامانه آموزشیار درج گردیده است، لذا می بایست هر روز برنامه خود را با دقت بررسی و در روز و ساعت ذکر شده در کلاس های حضوری خود شرکت نمایید.

این صفحه صرفاً جهت راهنمایی بیشتر ایجاد شده است و ملاک اصلی محل تشکیل کلاسها سامانه آموزشیار می باشد.

لیست کلاسهای موقت مجازی دانشکده مدیریت در روزهای یکشنبه و دوشنبه

لیست کلاسهای حضوری و موقت مجازی دانشکده علوم انسانی در روزهای یکشنبه و دوشنبه

لیست کلاسهای دانشکده فنی و مهندسی در روز یکشنبه

لیست کلاسهای عمومی و معارف اسلامی در روز یکشنبه

کلیه کلاسهای دانشکده هنر و معماری در روزهای یکشنبه و دوشنبه حضوری می باشد

جهت اطلاع از آدرس مکان برگزاری کارگاهها و آزمایشگاهها اینجاکلیک بفرمایید.

کلیه کلاسهای حضوری معارف اسلامی در دانشکده فنی و مهندسی تشکیل خواهد شد.

کلیه کلاسهای عملی ورزش و تربیت بدنی در سالن چند منظوره واقع در مجتمع پیامبر اعظم (ص) برگزار می شود.

آدرس‌های دانشکده‌ها

آدرس دانشکده فنی و مهندسی (رشته های برق، مکانیک، صنایع، کامپیوتر) بلوار اشرفی اصفهانی، خیابان قموشی، بلوار عربشاهی، خیابان شهید حسن آذری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب

تلفن: ۹-۴۴۲۲۰۶۷۷

* دسترسی‌ها:

۱- میدان پونک، اشرفی اصفهانی جنوب بعد از همت- روبروی مجتمع تجاری تیراژه-

۲- فلکه دوم صادقیه - اشرفی اصفهانی شمال - بعد از حکیم نرسیده به همت - روبروی تیراژه

* مترو و حمل و نقل شهری:

۱- ایستگاه مترو فلکه دوم صادقیه

۲- خط BRT در بلوار اشرفی اصفهانی از آزادی به علوم تحقیقات- خطوط تاکسیرانی در میدان پونک و فلکه دوم صادقیه- خطوط اتوبوسرانی در فلکه دوم صادقیه

* آدرس در google map:

آدرس مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص) شامل دانشکده‌های مدیریت - علوم انسانی- هنر و معماری: شهرک قدس (غرب سابق) میدان صنعت- ابتدای خ فرحزادی – نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران- پلاک ۱ مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص)

تلفن: ۸۰-۸۸۳۸۵۷۷۱