فراخوان ثبت نام جهت شرکت در کارگاه تحلیل عاملی اکتشافی پرسشنامه ها از سوی انجمن آموزش زبان انگلیسی واحد

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۳۹۲

بدینوسیله اطلاع می رساند :

انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی واحد  در نظر دارد کارگاهی با عنوان تحلیل عاملی اکتشافی پرسشنامه ها با عنایت به مصوبه نود و نهمین شورای پژوهشی واحد، با مشخصات زیر برگزار نمایند.

لذا کلیه دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کارگاه  می بایستی جهت ثبت نام در اسرع وقت با شماره : 09198043066(زهرا ولی شریعت پناهی رییس انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی ) تماس حاصل نمایند .

مدرس  کارگاه :آقای دکتر حسام الدین قنبر

زمان برگزاری : تاریخ 95/12/05 از ساعت 9 تا 16

محل برگزاری : آمفی تئاتردانشکده علوم انسانی واحد

مهلت ثبت نام : تا 4 اسفند 95

هزینه ثبت نام: هر نفر20000 تومان  شامل : برنامه آموزشی + پذیرایی (ناهار +میان وعده) +صدور گواهینامه پایان دوره از سوی حوزه معاونت پژوهشی واحد

آوردن لپ تاپ  جهت شرکت کنندگان دوره الزامی است در ضمن می بایستی نرم افزار SPSS ورژن 21  روی لپ تاپ ها نصب شده باشد .