فراخوان جذب برای استقرار در مرکز دوم پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۵۸۲
فراخوان جذب برای استقرار در مرکز دوم  پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع پژوهشگران، استادان دانشگاه، دانشجویان، شرکت‌های: مهندسی، دانش‌بنیان و واحدهای فناور می‌رساند:

پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه تجاری‌سازی، تسهیل فرایندهای کارآفرینی بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان،پس ازراه اندازی مرکز شماره 1 در تابستان 95 واقع در محله قلهک تهران ،در فاز دوم توسعه، مرکز دوم خود را در ساختمان پاسداران – نبش نیستان نهم راه اندازی کرده است. لذا با توجه به ظرفیت‌های موجود امکان پذیرش80 شرکت و استقرار برای متقاضیان در مرکز دوم پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واقع در خیابان پاسداران مهیا است.

متقاضیان می توانند درخواست های خود همراه با مدارک مورد نظر را از طریق ثبت نام در سامانه ideacup.ir  ارسال کنند تا تقاضاهای ارسالی، مورد بررسی قرار گرفته و در صورت ارزیابی مثبت دعوت به مصاحبه به عمل آید. متقاضیان می توانند برای اطلاع بیشتر با تلفن های پارک تماس حاصل نمایند.