مراسم تقدیر از سرکار خانم دکتر عالیه نوری

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۰۳۶

بدینوسیله به اطلاع می رساند:

در جلسه هیات رئیسه امروز دوشنبه مورخ 96/07/03 که  با حضور سرکار خانم دکتر داداندیش ریاست محترم واحد ، معاونین و اعضای هیات رئیسه برگزار گردید، از سرکار خانم دکتر عالیه نوری  بعنوان " مدیر گروه برتر گروه های معارف اسلامی در نخستین گردهمایی مدیران و اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی" تقدیر به عمل آمد. متن تقدیرنامه به شرح ذیل می باشد.

سرکار خانم دکتر عالیه نوری
مدیر گروه محترم معارف اسلامی
همه ی پیشرفت های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان، معرفت، تعهد و ایثار معلم سیراب می شوند.از
 این منظر کشور وامدار همه ی استادانی است که بحق چراغ هدایت بشریت را به تاسی از پیامبر اعظم ( ص ) روشن و فروزان نگاه داشته اند.
دلسوزی ، تلاش و کوشش حضرتعالی در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانشجویان و
اساتید  و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانشجویان حقیقتاً قابل ستایش است و نتیجه بذر تلاش و کوشش شما ،
 درخت امیدی است که به بار می نشیند ونوید بخش آینده ای پرنشاط و زیبا است .
بدینوسیله انتخاب شایسته ی سرکارعالی بعنوان مدیر گروه برتر گروههای معارف اسلامی در نخستین گردهمایی مدیران و اساتید گروه معارف اسلامی
 دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برایتان سلامتی ، موفقیت و بهروزی را مسئلت دارم.
پروین داداندیش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب