اولین جلسه معاون پژوهشی واحد با مسئولان انجمن های علمی دانشجویی در سال ۹۷

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۱ کد : ۲۶۹۰

روز چهارشنبه 29 فروردین 97 اولین جلسه ، معاون پژوهشی واحد با مسئولان انجمن علمی دانشجویی با هدف ارائه راهکارهای لازم جهت پیشبرد برنامه های انجمن علمی، بررسی مشکلات انجمن های علمی وایجاد فضا جهت ارائه  انتقادات و پیشنهادات با حضور روسای پژوهشی دانشکده ها ، اساتید راهنمای انجمن های علمی ، مسئول انجمن های علمی دانشجویی واحد و کارشناسان مربوطه در اتاق شورای دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد .

در این جلسه حمیدرضا رحیمی معاون پژوهشی  واحد با  ارائه توضیحات لازم در خصوص بخشنامه های مرتبط با انجمن های علمی دانشجویی ، مسئولان این انجمن ها را جهت پیشبرد اهداف و برنامه های تعریف شده در قالب این نوع انجمن ها تشویق کرد .

وی پس از شنیدن درخواست ها ،  نکته نظرات و پیشنهادات  مسئولان انجمن های علمی  با بیان مطالب  لازم در خصوص  رفع مشکلات  و تسریع فرآیند بررسی درخواست های انجمن علمی در دانشکده ها و انعکاس عملکرد و فعالیت های انجمن در سایت واحد و دانشکده ها و  خبرگزاری ها  قول مساعدت داد .

معاون پژوهشی با تاکید بر آن که لازم است  تمام گروه های آموزشی  واحد برای تاسیس انجمن های علمی دانشجویی جدید فعال شوند وجود انجمن ها ی علمی را در ایجاد زمینه های مهارت اموزی  و کارافرینی و  پیشبرد اهداف پژوهشی نقش افرین عنوان کرد .