محمد شکرزاده دمیرچی در سمت رئیس شورای تخصصی عمرانی استان تهران ابقا شد.....

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۰ کد : ۲۷۳۹

امروز 15 اردیبهشت 97 ،در جلسه شورای تخصصی معاونان عمرانی استان تهران که در دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران  با حضوراحمدرضا نجفی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و آقای موسوی  مشاور رییس دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران  و 17 نفر از معاونان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد، محمد شکرزاده دمیرچی عضو هیات علمی و معاون عمرانی واحد تهران غرب با اکثریت آرا  ( اخذ 13 رای ) به عنوان رئیس شورای تخصصی عمرانی استان تهران برای دومین سال پیاپی انتخاب شد.

محمد شکرزاده دمیرچی از سال 77 تاکنون ،حدود  20 سال متمادی است که به عنوان معاون عمرانی فعالیت دارد و به عنوان رییس کمیته عمرانی استان تهران نیز از شروع  سال 96 فعالیت می کند .

وی از سال 93 تاکنون با واحد تهران غرب و از سال 77 تا 93-92 با دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فعالیت داشته است.

حکم انتصاب شکرزاده دمیرچی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به زودی به وی ابلاغ خواهد شد