امضای قرارداد آموزشی دوره های مهارتی و کوتاه مدت بین واحد تهران غرب و کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۵ کد : ۲۷۸۲

قراردادی با موضوعیت توانمند سازی و آموزش فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی و سایرعلاقه مندان به منظور ارتقاء سطح علمی و مهارتی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به نمایندگی پروین داداندیش رئیس واحد و مرکز آموزش و تحقیق کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی ماشااله تابع جماعت با سمت رئیس مرکز به امضا رسید.

در این قرارداد که در 8 ماده و 6 تبصره و برای مدت 3 سال تنظیم شده است نحوه همکاری هر یک از طرفین درموضوعاتی مانند: برگزاری همایش ها، سمینارها ، کارگاه ها ، دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت .دوره های آمادگی شغلی،دوره های مدیریتی،دوره های  مجازی و دوره های ارتقاء پایه ، کارورزی، کارآموزی ،تامین اساتید مورد نیاز دوره های آموزشی ، فضای آموزشی ،و...)  تعریف شده است .