معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خبر داد

۰۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۹۰۱

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خبر داد:

( انتقال دانشکده هنر و معماری ،مدیریت و علوم انسانی به مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)).

معاون اداری و مالی  و نماینده تام الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از انتقال دانشکده های هنرو معماری،مدیریت و علوم انسانی.به مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب ،مهدی حیدری معاون اداری و مالی دانشگاه که به تازگی با حکم رئیس واحد، مسئولیت ستاد جابجایی و سرپرست موقت مجتمع پیامبر اعظم (ص)را به عهده گرفته است ، با اشاره به تفاهم نامه ی جابجایی دانشکده ها،که ما بین دانشگاه آزاداسلامی تهران غرب و دانشگاه آزاد تهران مرکز صورت گرفته بود، اظهار داشت:جلسات متعددبا رئیس واحد و دیگر اعضای هیات رئیسه در خصوص مفاد این تفاهم نامه برگزارو بر اساس اولویت بندی و به دلیل نزدیک بودن پایان قرارداد ساختمان آیین زندگی (محل استقرار دانشکده هنرو معماری) تصمیم بر این شد که انتقال دانشکده هنر ومعماری در اولویت قرار گیرد.در این راستا ضمن هماهنگی با رئیس دانشکده هنرو معماری و دیگر اعضای ستاد،در چندین مرحله از مجتمع پیامبر اعظم (ص)بازدید به عمل آمد و بلوک B(دانشکده علوم پایه تهران مرکز) به دانشکده هنرو معماری واگذار گردیدو بخش های اداری و آموزشی دانشکده مشخص ،و طبق هماهنگی لازم با واحد تهران مرکز، اولین عملیات  استقرار دانشکده هنرو معماری انجام پذیرفت و مقرر گردید تا روز یکشنبه 7مرداد بقیه اتاق های ساختمان از طرف دانشگاه آزاد تهران مرکز تخلیه و دانشکده به صورت کامل در اختیار دانشکده هنرو معماری قرارگیرد.

حیدری تاکید کرد:در ادامه تصمیمات هیات رئیسه مقرر گردید، دانشکده های مدیریت و علوم انسانی نیز اقدام به جمع آوری وسایل و تجهیزات خود کرده و طی روزهای آتی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) در بلوک A(دانشکده زبانهای خارجه تهران مرکز)مستقر گردند.

معاون اداری و مالی اذعان داشت: به دنبال این تصمیم، اعضای ستاد جابجایی به همراه رئیس دانشکده مدیریت  و معاون دانشکده علوم انسانی ، از ساختمان فوق بازدید به عمل آورند و ضمن بررسی و مطالعه دقیق،تمامی فضاهای آموزشی و اداری دانشکده ها مشخص شد و مقررگردیداز روز شنبه 6مرداد با نظارت روسای دو دانشکده و با حضور امین الاموال دانشگاه، تمامی وسایل دانشکده ها جمع آوری و بسته بندی گردد و بعد از جابجایی نهایی دانشکده هنرو معماری،به ترتیب دانشکده مدیریت و سپس علوم انسانی به دو بال شرقی و غربی (دانشکده زبانهای خارجه تهران مرکز)نقل و مکان نمایند.

وی در پایان گفت:از جمله کارهای مهم این نقل و انتقال آماده سازی زیر ساختهای این مجتمع از قبیل شبکه اینترنت وسیستم سرمایشی و... می باشد، که به لطف خدا و باپیگیریهای ،جدیت و پشتیبانی همه جانبه و شبانه روزی رئیس واحدو همکاری همکاران محترم در معاونت پژوهشی ، عمرانی و اداره کل حراست و با نظارت ، همیاری و همدلی همکارانم در معاونت اداری ومالی در حال پیگیری و آماده سازی است . عملیات جابجایی و انتقال دانشکده ها به صورت گسترده و جدی از روز شنبه 6 مرداد به صورت پیوسته شروع شده و دانشجویان گرامی در ترم آتی از فضای آموزشی جدید (واقع درمیدان صنعت ،ابتدای خیابان فرحزادی ،نرسیده به مجتمع میلاد نور ،ابتدای خیابان سیمای ایران ،پلاک 1،مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص)تهران غرب )برای ادامه تحصیل استفاده نمایند.

ایشان خاطر نشان کردند،با توجه به ضرورت  ممکن براساس اعلام دانشکده ها،هر دانشکده حداکثر دو روز کاری را در مردادماه تعطیل خواهدکرد،ایشان از اساتید و دانشجویان خواست به اطلاعیه های روابط عمومی دانشگاه در این خصوص توجه بیشتری نمایند.