ساخت ربات اجتماعی رساتوسط خانم مینو عالمی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب

۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۹۱۳

ساخت ربات اجتماعی رسا توسط خانم مینو عالمی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب

خانم عالمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب ،دارای مدرک دکتری زبان شناسی کاربردی از دانشگاه علامه و پست دکتری آموزش کمک رباتهای اجتماعی از دانشگاه شریف می باشد.

عالمی در گفتگو با روابط عمومی واحد اظهار کرد:با توجه به پیشرفت علم در تمامی زمینه ها و به خصوص تکنولوژی ، در دنیای مدرن امروز نیاز مبرم به رباتهای اجتماعی احساس می گردد ، که پنج کشور جهان توانایی ساخت این ربات را دارند، که ایران جزء پنج کشور برتر دنیاست که این تکنولوژی را در اختیار دارد.

عالمی تاکید کرد:ساخت این ربات از آن جهت اهمیت دارد که بچه های ناشنوا از سن کودکی تا زمانی که وارد مدارس زبان می شوند،زبان اشاره را یاد نمی گیرند و همین باعث می شود ابزار ارتباطی نداشته باشند،در حالیکه این ربات تاثیر عمده ای روی رشد ذهنی بچه ها( اعم از ناشنوا و کم شنوا )دارد.

این عضو هیات علمی در پایان خاطر نشان کردند:در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری از ربات رسا جهت آموزش کودکان ناشنوا و کم شنوا رونمایی گردید.