پایان استارت آپ بین المللی ارمنستان با افتخار آفرینی استارت آپ ماکزو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۹ کد : ۲۹۲۸

رقابت بین المللی استارت آپی دریاچه سوان ارمنستان با افتخار آفرینی استارت آپ ماکزو که هسته اصلی آن را  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تشکیل می دادند، به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب،در رقابت های استارت آپی در یاچه سوان ارمنستان،150استارت آپ و 400 شرکت کننده با 35 ملیت متفاوت در هفت روز با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت  علیرضا خلیلی دانشجوی کارشناسی مهندسی برق-الکترونیک دانشگاه آزاد تهران غرب وبنیانگذار کسب و کارماکزو توانست با استارت آپ ماکزو، به عنوان تنها تیم ایرانی مفتخر به کسب جایزه نقدی و عنوان برای کشورمان شود.مکان در نظر گرفته شده برای استقرار استارت آپ های حاضر در این مسابقات بین المللی، کناردریاچه سوان ارمنستان بود و در این رقابت ها نمایندگانی ازکشورهای آمریکا،دانمارک،فرانسه و کانادا حضور داشتند.به گفته دبیرخانه رقابتهای بیت المللی استارت آپ های دریاچه سوان،برای شرکت در این رقابت ها900تیم اعلام آمادگی کرده بودند که پس از بررسی،150تیم مجوز ورود به این مسابقات را پیدا کردند.

ماکزودر این رقابت های بین المللی با ارائه عملکرد موفق توانست، نظر بسیاری از کشورهای دنیا را به خود جلب کند،به طوری که پس از پایان مسابقات،پیشنهاد ویژه ای چون 12ماه اقامت،سرمایه اولیه،فضای کار و تاسیس برند خود در کشورهای ارمنستان،گرجستان،فرانسه،انگلیس،گرجستان و اسپانیا از طرف حامیان اجلاس بین المللی استارت آپ دریاچه سوان ارمنستان داشتند.گفتنی است ،ماکزو یک استارت آپ ایرانی با بنیانگذاری علیرضا خلیلی دانشجوی کارشناسی مهندسی برق-الکترونیک ، با محوریت تولید و مدیریت محتوای دیجتال فعالیت می کند و اعضای آن را دانشجویان مستعد،خلاق و آینده دار تشکیل می دهند.در رقابت های بین المللی استارت آپی ارمنستان نیما ذبیح الله زاده دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب تیم استارت آپ ماکزو را همراهی می کرد