مراحل ثبت نام خروج از کشور دانشجویان مشمول جهت مراسم اربعین حسینی و عزیمت به کربلای معلی

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۰۳۵

دستور العمل ثبت نام عزیمت زائرین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی به پیاده روی اربعین

1. دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در کاروان های بسیج دانشجویی و دریافت فرم تعهد محضری به سایت sagha-noor.ir مراجعه نمایند. مراحل و شرایط ثبت نام در سایت مذکور قابل رویت می باشد.
  2. کلیه دانشجویان مشمول برای دریافت مجوز خروج از کشور ( انفرادی کاروانی ) می بایست با مراجعه به  به دفاتر پلیس + 10 ودریافت کد سخا در سامانه نظام وظیفه به نشانی services.epolice.ir درخواست خود را برای خروج از کشور ثبت کنند .
  3. ثبت نام تمامی متقاضیان در سامانه سماح samah.haj.ir مربوط به سازمان حج و زیارت برای خروج از کشور ضروری است .
  4. در خصوص وثیقه مالی جهت خروج از کشور ، دانشجویان می توانند مبلغ 30000000 میلیون ریال از طریق سایت services.epolice.ir پرداخت کنند یا می توانند با مراجعه به سامانه سقا (sagha-noor ) وثبت درخواست مجوز خروج از کشور کد سقا را دیافت کنند و این کد را در سامانه نظام وظیفه ثبت نمایند.در صورت انتخاب این گزینه نیازی به پرداخت وثیقه 30000000 میلیون ریالی نیست و بسیج دانشجویی ضمانت فرد را طبق تعهد نامه بر عهده خواهد گرفت.
  5. دانشجویان مشمول موظفند پس از بازگشت از سفر معنوی اربعین با مراجعه مجدد به سامانه نظام وظیفه و یا مراجعه حضوری به پلیس + 10 از ثبت ورود به کشوراطمینان حاصل نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان جهت عزیمت اربعین از پرداخت  مبلغ 100000 ریال بابت ارزشیابی مدارک خروج از کشورمعاف می باشند.